Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Baljós buli

2013.08.06

  Kellemes, délutáni idő volt, a Nap magasan járt az égen, szórva meleg sugarait. Az egyik sugár belopódzott egy szoba ablakán, a sötétítő függönyök közötti résen. Egyenesen egy rózsaszín, 2 személyes ágyra. A rózsaszín takaró alól csak egy fekete lobonc látszott ki, amely a nap melegét érezve megmozdult. A fiú leszedte a fejérő a takarót, és felült az ágyon, majd megnézte az időt. 13:02. Kikászálódott az ágyból, megfésülködött, kivasalta a haját, megújította a fekete körömlakkját, kisminkelte a szemét, majd felvett egy fekete-fehér csíkos pólót, amin volt egy fehér felirat, és egy fekete farmert. Elégedetten szemügyre vette magát a tükörben, majd elment a konyhába, ahol köszönt nővérének, és elkészített egy tál müzlit. Gyorsan megette, a tálat bele tette a mosogatóba, és indult volna a kanapé felé, amikor kinyílt a bejárati ajtó, és egy fekete hajú fiú lépett be a házba, akinél volt egy fekete hátizsák.

ANDY:- All’! Szia!- ugrott a nyakába.

ALL’:- Szia, kicsim! Mikor keltél fel?- mosolygott.

ANDY:- Az előbb.- simogatta szerelme haját, majd leszállt a nyakáról, és a kezét nézte.

ANDY:- Vizes a hajad?! Hol voltál?- lepődött meg.

ALL’:- Gyógy úszáson.

ANDY:- Mifenén? Minek az neked?

ALL’:- A bal vállam egy kicsit magasabban van, és a derekammal is van valami… tudod, szoktam panaszkodni, hogy ha sokat ülök, fáj a farokcsontom. –mosolygott kedvesen, és adott egy puszit Andy homlokára.- Lejött a sminkem az uszodában. Nem baj, ha felmegyek megcsinálni?

ANDY:- Persze, hogy nem! Gyere csak!- fogta meg mosolyogva a fiú kezét.

ALL’:- Hol van a két jómadár?- fordult Layla felé. Furcsállta a nagy csendet.

LAYLA:- Nem tudom. Még reggel elmentek. Szerintem a városban kószálhatnak.

All’ megelégedve a válasszal, elment Andy szobájába, ahol, kisminkelte a szemét, megújította a körömlakkját, miközben Andy az ágyon ülve várt rá.

ANDY:- Ma is be kell menned, dolgozni?

ALL’:- Milyen nap is van?

ANDY:- Szombat, azt hiszem…

ALL’:- Szerintem is. pf~(egy fújás a körömlakkra) Akkor be kell. pf~ De ne aggódj, pf~ holnapra tervezhetünk valamit.

ANDY:- Oké… Akkor majd este, ha végzel, valamit kitalálunk…- nézett gondolkodva maga elé pár percig.

ALL’:- Jajj, ne már! Basszus!- csapta le a kezét, maga mellé dühösen, amire Andy kicsit megijedt.

ANDY:- Mi az? Mi baj?

ALL’:- A hajvasaló teljesen kiszárította a hajam…- aranyosan durcás fejjel nézte a tükörképét. Andy akaratlanul is elmosolyodott, és rátette a kezét All’ vállára, aki magához rántotta és megölelte.

ALL’:- Na, mindegy, hát így jártam. De most mennem kell dolgozni, este jövök.- puszilta homlokon a fiút, majd felállt, és kiment az ajtón.

ANDY:- Szia!

ALL’:- Szia! Ó, elfelejtettem… Andy, kérlek, kiteregetnéd, a fürdőruhám meg a törölközöm?

ANDY:- Persze!- mosolygott maga elé, majd keserű szívvel hallgatta, hogy nyílik a bejárati ajtó, majd hangosan becsukódik. Sóhajtott egyet, odasétált az ablakhoz és nézte, ahogy elsétál szerelme. Mint egy kisgyerek, dobott egy puszit neki az ablakon keresztül, majd felállt, kihúzta a sötétítőt, és kinyitotta sarkig az ablakot, ezután megfordult, felállított egy ruhaszárítót, kezébe vette All’ zöldes-fekete táskáját, kizipzárazta, és kiteregette a fürdőcuccokat. Bár a fürdőgatya kicsit többet időzött nála pár másodperccel. Majd elterült az ágyon, magához ölelve a táskát. Egy kicsit elszunyókált, és egy nagy ajtócsapásra ébredt. Gyorsan lement megnézni, mi történt. Hazajött a két lány.

ANDY:- Sziasztok, lányok!- üdvözölte őket.

ALI:- Helló, te hétalvó! Mikor ébredtél fel?

ANDY:- 13-kor.- ekkor tekintete Laylára tévedt, aki a kanapén ült, lábait felhúzva, amolyan fél törökülésben. Valamin törhette a fejét.

ANDY:- Layla! Valami baj van?- erre a lány felriadt a gondolkozásból.

LAYLA:- Nem, csak a barátom megkért, hogy menjek el vele ma este egy bálra, bemutatna pár barátjának.

RYAN:- Hát ez nagyszerű! Akkor miért vágsz ilyen szopott gombóc fejet?

LAYLA:- Mert nem tudom, hogy merjelek-e titeket egyedül itthon hagyni…

ANDY:- Hát persze, hagyj csak! Te menj, érezd jól magad, miattunk ne fájjon a fejed.- ült le nővére mellé, és átkarolta mosolyogva. – Különben is, All’ is itt lesz!

ALI:- Hát, Ő aztán sokat vigyáz ránk.- röhögött

RYAN:- Jah, Ő is hülye, mint mi. Különben meg egész este egymáson fogtok lógni.

ANDY:- Ő legalább egy kicsit érettebb, mint ti.- fordult el duzzogva. - Layla, és mikor mész el?

LAYLA:- Nem tudom, mikor kérdezte még azt sem döntöttem el, hogy megyek-e, úgyhogy nem egyeztettünk. De majd most megkérdem, és már ment is telefon után nézni.

15:58-kor mindenki az ajtó előtt, Laylán egy tengerkék, fodros ruha, aminek nincs ujja, a derekánál egy kicsit összehúz, és fehér csillámok vannak rajta, az alja térdig érő.  Egy kocsi érkezik a házhoz, amiből kiszáll egy fiú.

DAVE:- Szia, Layla! Remélem, nem késtem el!

LAYLA:- Dehogy, időben vagy!

DAVE:- Akkor, mehetünk? ^^- nyújtotta a karját a lány felé, aki belekarolt.

LAYLA:- Nos akkor, sziasztok! Ne felejtsétek, az asztalon van a pénz, annyi pizzát tudtok belőle rendelni, ahányat nektek bőven elég, de ne vigyétek túlzásba.

ANDY:- Oké, Layla. Szia, jó mulatást! – és már be is csukta mögöttük az ajtót.

RYAN:- Na, jó, Andy, mit eszeltél ki? Ma különösen kedves voltál.- nézett gyanakodva, nem alaptalanul.

ANDY:- Mi lenne, ha rendeznénk egy házi bulit, mire All’ hazaér? Holnap úgyis szabadnapos.

RYAN:- Hahaha! Hát ezt forraltad! De jó ötlet, nem?

ALI:- De, persze!- nevetett.

Pár perc múlva, már meg is rendeltek pár pizzát, Ryan a telefonnál állt.

RYAN:- Andy, kiket hívjak meg?

ANDY:- Nos, lássuk csak…- elkezdett az ujjain számolni, közben néha megcsóválta a fejét, és elmormogott egy alig hallható „Nem”-et.- Hmm-hmm… tudod, mit? Mindenkit!- Ryan felnevetett, és máris hívta a kis csapatot, névszerint, Alien-t, Stella-t, Lerry-t, Oliver-t és persze Kikki-t. Valamennyien igent mondtak. Úgy fél óra múlva mindenki szépen sorban meg is jött: Kikki egy fekete pólóban, amin volt egy ezüstös, csillogó alma, és egy fekete nadrágban, amin volt a egy arany színű lánc, ami derekától a térdéig tartott, valamint egy arany nyaklánc, és egy fekete szivecskés fülbevaló. Alien-en egy neonzöld pulcsi, egy fekete, neonzöls csíkos nadrág, és neonzöld kontaktlencse. Stella-n egy fekete lolita ruha, aminek a szoknya része vörös volt, rakta egy fekete hálóval, egy hálós combzokni, vörös kis cipő, a hajában egy vörös, masnis hajráf, vörös rúzs, és egy fekete kesztyű. Lerry-n egy egyszerű, fekete póló, egy felirattal, egy sötétkék farmer, Oliver-en egy szürke póló és egy zöldes-kék farmer. Mindenki- mindenkivel beszélgetett, az asztalon hűltek a pizzák, melegedtek az üdítők, már csak egyetlen egy valakire vártak. Ez a valaki lassan be is toppant. All’ amint meglátta a kis társaságot, elképedt.

ALL’:- Ez… meg mi?

ANDY:- Meglepi! Csináltunk egy házibulit! Holnap úgy is szabadnapos vagy!- ugrott a fiú nyakába.

ALL’:- Hát ez nagyszerű! ...Azt hiszem. De hol van Layla?

ANDY:- Randin, úgyhogy nyugodtan tombolhatunk!- és így is tettek.

 All’ ötletére wc papírba csomagolták a postát, és egy pár szomszédos házat, majd All’ és Ali vettek pár zacskó piát, és hazamentek, otthon pizzáztak, az egyik fürdőszobát elárasztották vízzel, zsepivel eltömítették a csapokat, majd Alien, Lerry és Oliver leültek tv-t nézni. Pár perc múlva ordították:

LERRY:- Srácok!!! Figyeljétek a tévét!- a csapat többi tagja oda is csörtetett.

STELLA:- Mi a baj?

OLIVER:- Azt mondják, valami közveszélyes őrült gyilkos megszökött a sárgaházból.- eközben a tv-ben mutatták a gyilkos arcképét. 42 éves, szürke hajú, acélkék szemű, vékony arcú, marcona alakot mutattak. Azt is elmondták, hogy a csávónak van egy szemet ábrázoló tetoválása a derekán.

RYAN:- Hát, ha ide vetődik, üdvözöljük!- nevetett, és a többiek is vele együtt nevettek.

Eközben egy közeli sikátorban egy magas férfi közeledett a ház felé. Amint meglátta a fényeket, tudta, hogy megtalálta az ideális búvóhelyet, majd egy, a házhoz közeli terebélyes bokorban meghúzta magát.

A társaság eléggé kinevette magát, csent telepedett a házra, majd Ryan és Ali kiültek a tetőre cigizi.

RYAN:- Hát ez baromi jó buli, nem?- próbált olya hangosan beszélni, hogy a kiszűrődő zene ne tompítsa el a hangját.

ALI:- Jah, bár lehetne jobb is…

ALL’:- Kívánságod számomra parancs!- nyújtott felé egy boros üveget a fiú, aki éppen most mászott fel a tetőn Andy-vel, és egy üveg vodkával. Leültek, All’-on már látszott, hogy nem az első üveg italt fogyasztja.

ALI:- Kösz.- ezzel kinyitotta az üveget, és egy jó nagyot húzott belőle. 72-es Savinyom. Nem annyira szerette, de hát ez van, belehúzott még egyet. Az üveg félig kiürült. Ekkor Ryan kihúzta a kezéből, és ő is ivott belőle.

ALL’:- Hé, nyugi, van még!- nevetett, de a szavai szinte már összefolytak.

RYAN:- Jól van, akkor lemegyünk, ti pedig menjetek már inkább a szobátokba, tiszta részeg vagy, baszdmeg. -és így is tettek. De a fiúk nem ám aludni!

(Figyelem! A következő bejegyzések semmilyen korosztálynak NEM ajánlottak!)

Szóval, bementek Andy szobájába, All’ hanyatt dobta magát az ágyon, a kezét a homlokára tette. Andy levette a pólóját, rávetette magát szerelmére, leráncigálta róla a pólót, a cipőt, a zoknit (persze ő maga is levette), feljebb tolta az ágyon, megcsókolta, megfordult, (tehát a lábai közt volt All’ feje), majd kigombolta All’ nadrágját, és lehúzta a sliccét.

ALL’:- Így kihasználod, hogy nem vagyok teljesen magamnál?- nevetett, majd ő is lehúzta Andy sliccét, kigombolta a nadrágját, majd lehúzta róla, alsógatyástól együtt.

ANDY:- Ahogy látom, te is élvezet a helyzetet.- mosolygott, majd lejjebb tolta All’ nadrágját, és boxszerját, majd finoman simogatni kezdte a péniszét, majd nyalogatni kezdte, mire All’ bele harapott a fenekébe. Andy kicsit elpirult, és a szájába vette szerelme péniszét majd egyik kezébe megfogta az egyel lejjebb található…

ALL’:- Ah~… kérlek, kapcsold le a villanyt!... Nnh~

ANDY:- De miért? Mindig ezt csinálod! Olyan hóbortos vagy!- de már állt is fel, és lekapcsolta a nagyvillanyt, közben All’ felkapcsolta a kicsit.- Miért csinálod?

ALL’:- Nem is tudom… így jobb. Félek, hogy valaki megláthat.- pirult el, de közben perverzen, már-már gonoszul nézett Andyra, aki erre csak még jobban begerjedt, rávetette magát, majd megcsókolta. Ezután All’ egy határozott lökéssel a hátára fordította, elkezdte csókolgatni a mellkasát, majd nyalogatni, közben egyre lejjebb csúszott, egészen a letolt-gatya részig, ahol elkezdte nyalogatni szerelme péniszét, majd a szájába vette, közben jó erősen a fenekébe markolt, és elkezdte lassan mozgatni a fejét. Andy felhúzta a térdeit, majdnem a válláig, és mivel nem tudott magával mit kezdeni, elkezdett All’ egyik hajtincsével játszogatni, miközben élvezkedett. All’ egyre gyorsabban mozgatta a fejét, miközben hallgatta Andy sóhajait, aki elengedte a haját, helyette a saját arcát fogta meg, szélesebbre tárta a lábát, és becsukta a szemét. Egyre szélesebbre tárta a lábát, közben remegett, majd elélvezett All’ arcára, aki letörölte, majd feljebb kúszott, hogy szembe nézhessen szerelmével. Szenvedélyesen megcsókolta, majd a fiú lábát megfogta, és a saját dereka köré tekerte, közben Andy szemébe nézett.

ALL’:- Szeretlek, kicsim.

ANDY:- Én is… szeretlek.- pihegett. – Ah~!

All’ lökött egyet csípőjén, és behatolt. Várt pár pillanatot, majd elkezdett mozogni Andy-ben. Andy átkarolta a nyakát, és becsukta a szemét, ám All’ felemelte az állát.

ALL’:- Kérlek, nézz rám! Izgass fel jobban a tekinteteddel!- ezzel Andy háta mögé nyúlt, és felültette, majd elkezdte simogatni a mellbimbóját. Andy kinyitotta a szemét, és egyenesen All’ sötétbarna szemébe nézett.

ALL’:- Tudom, hogy ezt szereted. Csak egy szavadba kerül, és megteszem. A számmal vagy a kezemmel kényeztesselek?

ANDY:- De All’…!- ám a fiú parancsoló szemének nem tudott ellenállni.- A… száddal.- lihegte. Ezzel All’ a szájába vette egyre hegyesedő mellbimbóját, és nyalogatni kezdte.

ANDY:- Ne, All’! Ha ott lent is, elfogok…- de a fiú keze már a péniszét simogatta. Majd ezután megcsókolta Andyit, megfogta a derekát, és elkezdte fel-le tolni. Csak ketten léteztek a világon, azt se tudták, hol vannak. Már mind a ketten csak sóhajtották egymás nevét, remegtek, mikor Andy érezte, hogy elönti a fiú meleg magja, összeszorította az ajkát.

ALL’:- Andy, kérlek, erezd, ki a hangod! Hadd halljam!- és kezével elkezdte simogatni a fiú péniszét, aki elélvezett, és felnyögött, sőt, szinte már-már felsikított. All’ lenyalta az ujját, majd lefektette a remegő Andy-t az ágyra, betakarta magukat, leoltotta a villanyt, adott egy puszit szerelme homlokára, átkarolta, figyelte, ahogy elalszik, majd ő maga is elaludt.

Másnap reggel, mikor Andy felébredt, egyből az édesen mosolygó All’-t pillantotta meg.

ANDY:- Jajj, All’! Ne nézz így! Zavarba hozol!- nevetett, és elfordult.

ALL’:- De hát olyan aranyos vagy, amikor alszol.- mosolygott. Mindketten felöltöztek, majd kézen fogva lementek a konyhába.

RYAN:- Nézd már, felébredt a szerelmes pár!- mosolygott Ali felé.

ALL’:- Jó reggelt! Ugye nem kapott el titeket az őrült?

ALI:- Dehogynem. Csak azért vagyunk még itt, mert meleg, és a fiúkat szereti.

ANDY:- Ha-ha, nagyon vicces… a többiek haza is mentek?- nézett körül, és döbbenten tapasztalta, hogy a nappaliban még a plafonon is koszos cipő nyomok vannak.

ALI:- Jah… és amint látod, mikor ti el mentetek, mi nem unatkoztunk.

ANDY:- Aha… de ezt fel kéne takarítani.

ALI:- Nincs itthon tisztítószer… mindjárt lemegyek értük, csak még a kávémat hagy igyam meg.

ALL’:- Oké, én meg elkísérlek, amúgy is venni kell még egy pár dolgot.

RYAN:- Akkor én is megyek!

ANDY:- És én is!

ALL’:- Nem, kicsim, te maradj itthon, és vigyázz a házra.

ANDY:- Ohhh… Oké.- fordult el durcásan, mire All’ adott neki egy puszit, arra megenyhült. Megreggeliztek, All’ körülnézett a házban, hogy mi kéne még, felírta egy listára, majd egy szatyorral és egy táskával felfegyverkezve elindultak a bevásárló körútra. Andy nagyokat sóhajtozva nézett utánuk, majd becsukta az ajtót.

Eközben egy közeli bokorban megmozdult egy árny. A férfi elégedetten nézte, ahogy a trió elhagyja a házat. Gondolta, most körülnéz odabenn, hagytak-e valami ennivalót… Azzal viszont nem számolt, hogy odabenn lesz valaki. Szedett, egy jó erős faágat, egy követ, a kővel meghámozta a faágat, hogy vékony legyen, majd oda somolygott az ajtóhoz, és lenyomta a kilincset, ami legnagyobb megdöbbenésére kinyílt. A faágat eldobta, és a kővel a kezében belépett, becsukta az ajtót, és a nappaliban látta, hogy megy a tv, és ül a kanapén egy fiú.

ANDY:- Na, mi van? Itt hagytatok valamit?- eleinte csak kapcsolgatta a tv-t, hátra sem nézett, majd, hogy senki nem felelt, hátranézett. Erre a férfi elkapta a nyakát, és hátra rántotta a kanapé mögé. A fiú az ütődéstől elszédült, és egy darabig csak csillagokat látott, ez idő alatt a férfi felrángatta, még nagyobb szédülést okozva ezzel a fiúnak, majd lerángatta róla a pólóját, és a nadrágot.

ANDY:- Hé! Ez meg mi?- majd riadtan felnézett a férfira- Ki maga?- eszébe jutott a tegnap esti tv-zés.- Maga az őrült, aki megszokott a diliházból!- riadtan felpattant volna a telefonért, de a férfi átkarolta a derekát, és erősen tartotta.- Mit akar tőlem?

-Azt hamarosan megtudod…- mosolygott a férfi. A hangja mély volt, és rekedt, mint aki nagyon régen nem beszélt. Ezzel kizipzárazta a nadrágját, és letolta a boxerét. Andy próbált védekezni, az öklével próbálta ütni a férfit, de ő valamennyi elől kitért, majd lefogta a fiú kezét.

ANDY:- NE! Hagyjon! Segít…!- a férfi belemarkolt a hajába, és a dereka felé húzta a fiút, aki minden erejével ellenkezett, erre az őrült a kővel egy szép nagy monoklit csinált a szeme alá.

-Kuss, és tedd, amit mondok, vagy agyonverlek! Megöllek!- kiabálta, majd szegény fiú kapott még egyet a feje tetejére. –Most pedig, nyisd ki a szád!- és már emelte volna a követ, de Andy megadóan, halálfélelmében kinyitotta a száját, és elkezdte nyalogatni a férfit.

-Úúúúgy van! Jóó fiú!- simogatta meg Andy fejét, majd ismét a hajába markolt, és elkezdte fel-le húzni a fejét, Andy pedig fintorogva hagyta, hogy a férfi azt csináljon, amit akar, közben magában imádkozott. Kis idő múlva a férfi a szájába spriccelt, Andy a szájában tartotta, de a férfi rássszólt.

-Nyeld le!- majd felmutatta a követ, mire Andy, bár kirázta a hideg, lenyelte. Ezután a férfi simogatni kezdte magát, majd a hátára fordította szegény fiút, és mikor elég kemény lett, durván, a fiúval mit sem törődve, behatolt. Szegény Andy, visított, sírt, nyüszített, a padlót kaparta, de a férfit ez csak még jobban felajzotta, és egyre gyorsabban mozgott benne, majd másodjára is elélvezett, majd felállt, felhúzta a nadrágját, körülnézett, evette egy kicsit a hűtőből, majd távozott, mindezt Andy a padlóról magatehetetlenül nézte, lihegve.

Közben a trió hazatért a bevásárlásból, ám a házhoz érve megpillantották az őrültet, aki sört iszogatva hagyta el a házukat, majd a csapatot meglátva, vigyorogva elrohant.

ALI:- HÉ! Álljon meg! Jöjjön vissza!- szaladt volna utána, de All’ megállította.

ALL’:- Várj! Andy-vel mi történt?- és pánikkal az arcán berontott a házba.- Andy!- remegő pupillákkal nézte a földön heverő, leizzadt, meztelen fiút, aki kisírt szemét törölgette, majd feltérdelt.

ANDY:- All’… hát haza jöttetek…- majd sírva fakadt.

ALI:- Andy! Mi történt?- tört be All’ mellett a házba, és odarohant bátyjához, All’-el és Ryan-nel. All’ a karjai közé kapta szerelmét, és úgy figyelte, könnyeivel küszködve.

ANDY:- Engem… *szip* meg… *hüpp* megerőszakolt…- a könnyeivel küszködve nézett szerelmére. „Sajnálom! Megcsaltalak, mert az életem forgott kockán! Az az ember képes lett volna megölni! De hogy megcsaltalak, arra nincs mentség! Egy ribanc vagyok! Meg is érdemlem, hogy itt a földön sírjak.” gondolta, de szó nem hagyta el a száját, csak könnyeit nyelte, hangosan szipogva. All’ fölemelte, felvitte a szobájába, felöltöztette, majd adott egy vizes kendőt a szemére, ami idő közben kicsit megdagadt, és sötétlila lett.

ANDY:- A fejem… azt is megütötte kővel.

ALL’:- Az a szemét buzi! Hogy gyökölne meg!- dohogott összeszűkült pupillákkal a fiú, majd adott egy kis jeget szerelmének, majd az utazótáskájából előhúzott egy összecsukhat láncfűrészt, a pólója alá dugta, lement a nappaliba, ahol elővette, és a két lány szeme láttára előhúzta, majd elindította.

RYAN:- Te meg mi az Istent csinálsz?! Honnan van az neked? Mit akarsz vele?

ALL’:- Vettem. Elég ritkaság. És bosszút állok azon a faszon.

RYAN:- Azt gyorsan felejtsd el! Én is bosszút akarok állni, de ennyire ne menjünk el!

ALL’:- De hát…- belenézett a lány szemébe, ami kissé, mintha vörössé változott volna…- rendben…- és leállította a fűrészt, majd összehajtogatta, és letette maga mellé a kanapéra, ahova leült.- Akkor mit csináljunk?

ALI:- Hmmm… van a közelben egy lepukkant ház… valószínűleg ott húzza meg magát, vagy fogja… mi lenne, ha ráijesztenénk, hogy többé az utcára sem megy ki?

RYAN:- Ez jó ötlet!

ALL’:- Valóban, bár kicsit gyerekes…- ekkor megszólalt a telefon. Ryan felpattant és felvette a telefont. Pár percig beszélgetett, majd visszaült.

RYAN:- Layla volt. Azt mondja, lerobbant a kocsijuk, nem tudja, mikor fog jönni haza…

ALI:- Oké, úgyis ki kell majd takarítani a házat, legalább több időnk lesz.

ALL’:- Jó, de Andy-t csak ne hagyhatjuk így itt! Ma úgy is haza kell mennem, mi lenne, ha elvinnénk hozzám?

RYAN:- Oké, akkor vigyük el, és ötleteljünk…- így is tettek.

All’ felment Andy-hez, és megbeszélte vele a dolgokat. A fiú beleegyezett, pár perc múlva már a buszmegállóban álltak, majd elutaztak All’-hez. Felmentek, bementek, és a kis lakásban kellemes kis blues szólt félhangosan, és a konyhából kijött egy hosszú barnahajú, szemüveges kislány egy szelet sajtos kenyérrel a kezében. Egy szürke rövidnadrág, és egy fekete póló, ami kicsit nagy volt rá.

ALL’:- Szia, Sira! Hazajöttél?

SIRA:- Szia! Persze! Édesanya hazahozott!- All’ csak mosolygott, és megsimogatta húga fejét.

RYAN:- Ő ki? A húgod? De aranyos!

SIRA:- Köszönöm!- és ment a szobájába a géphez.

ALL’:- Mit játszol?- kérdezte, még a többiek levették a cipőjüket.

SIRA: -GoA-t.

ALL’:- Sira, figyelj… Andy itt fog maradni egy kicsit, mert nekünk… dolgunk van.

SIRA:- Rendben! Majd játszunk, jó?

ANDY:- Rendben van!- mosolygott.

SIRA:- Mi történt a szemeddel?

ANDY:- Ohh, ezz… csak egy csúnya bácsival összevesztem, hozzá mennek most bátyádék!

Ekkor All’-ék már úton voltak a ház felé. Út közben ötletelgettek, miket csinálhatnának. Ryan gonoszul vigyorogva tartotta a kezében a halál listát. Ledobta a földre,amire All’ ugrott egyet. A naplócska eléggé vékonynak tűnt,hangja mégis volt bőven,ahogy földet ért.

A lány leguggolt a könyve elé,majd megvágta a csuklóját. A vér a betonra csöppent,ezután Ryan a könyv legutolsó lapján szétkente,egy csillagot rajzolva.

ALL’: Most mit csinálsz?

RYAN : Hmm….hidd el,vicces lesz ez a menet. – nevetett gonoszul,a hangja mélyebb volt mint általában.

Mikor odaértek, egy romos  tégla ház láttak, amiben pár összetört üvegen, és bokrokon kívül semmit nem találtak. Ahhoz képest elég nagy ház volt.

ALL’:- Jól benőtte a dzsumbuj… na, lássuk munkához, esteledik.- majd a lányok átváltoztak. Ali gonoszul hahotázva beindult a házba. Ryan követte. A lány gyomrában pillangók verdestek, a teste szinte remegett a sok adrenalintól, úgy érezte, bármit meg tudna tenni ebben a percben. A férfi éppen egy sarokban ült. Ahogy meglátta a két felé közeledő sötét árnyat,összerezzent.

RYAN : Helló köcsög… - vett elő egy öngyújtót.

ALI : Nyugalom…nagyon fog fájni,de csak egy kis ideig. – kacagott.

ÖREG : Ti meg kik vagytok? – lépett oda Ryan-hez,majd vigyorogva átölelte.

Ali egy kicsit sem habozott ,megidézte a fegyverét,ami egy fekete-fehér kasza volt és erőteljesen hozzávágta az emberhez,aki vért köpve nekizuhant a mögötte lévő koszos falnak,ami az ütés hatására beomlott.

RYAN : Undorító féreg! – kiabált utána,dühös macska módjára.

Ali dühtől fortyogva lépkedett az ember felé.

ALI : Azt még eltűröm,hogy engem bántasz,de ha a húgomhoz hozzá érsz,szét téplek! – ordítozott,majd megfogta a spray-t,amit magukkal hoztak és semmivel sem törődve lefújta a férfi egész testét.

Ryan közelebb lépett hozzá majd át adta nővérének az öngyújtót. Ali kacsintott egyet Ryan-re,majd meggyújtotta a férfi kabátját. A lángok hamar futótűzzé terjedtek. A férfi ordítozása közepette a lányok kifutottak. Visszaváltoztak,majd Ryan gonosz tekintettel,megállt All’ előtt és sejtelmesen a szemébe nézett.

RYAN : Jössz nekem egy pulcsival. – mondta miközben All’ kezébe nyomta azt a fekete pulcsit,amihez a férfi hozzáért.

 

 

Ali jót nevetett, közben elindultak Andy-ért.

RYAN:- Az a buzi fasz jól megkapta!

ALI:- Ja! Láttátok, hogy sivalkodott?

ALL’:- Igen! Nagyon királyok voltatok!

RYAN:- Oh, tudjuk mi azt!

Közben elértek All’ házához, ahol Andy és Sira egy ékszerteknőssel játszottak. Visszamentek a Hamilton-rezidenciába, ahol kifújták magukat.

ALL’:- Fel kéne takarítani, mire Layla hazaér, nem gondoljátok?

RYAN:- Ugyan, minek?

ALI:- Hát, mert nem látod, hogy tiszta retek az egész ház?- úgyhogy elkezdtek kitakarítani.

22: 14

Kinyílt az ajtó, és belépett rajta Layla. Frissen, és üdén, mintha nem most tért volna haza egy bálból.

LAYLA:- Nahát! Mi ütött belétek? Mindenki takarít?- csodálkozott.

ANDY:- Igen, meg akartunk lepni! ^^

LAYLA:- Ohh, köszönöm!- jót nevettek, majd eltelt az éjszaka.

Másnap reggel a hírekben:

BEMONDÓ:- Tegnap este az őrült férfi feladta magát a rendőrségen. Nem tudni, mi történt vele, de az este öngyilkosságot követett el, felakasztva találták a lámpán.

Layla ezt nem tudta mire vélni, Andy csak sejthette, de a kis trió sejtelmesen összemosolygott.

VÉGE