Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A múlt

2014.03.07

A Hamilton testvérek sosem éltek normális körülmények között. A szüleik nagyon is gazdagok voltak,így mindent megkaptak amit szemük-szájuk megkívánt,kivéve szeretetet. Egyáltalán nem foglalkoztak velük,mivel az anyjuk híres rocksztár volt,az apjuk pedig folyamatosan drogcsempészettel és más hasonló dolgokkal keresett pénzt.

Édesanyjuk, Anna Hamilton nagyon fiatalon esett teherbe az egyik pasijától. Első gyermekét,Zoey-t mindössze 14 évesen hozta világra. A kislány 12 éves volt,amikor semmi előjel nélkül öngyilkos lett. Anna nagyon sokáig nem beszélt senkivel és csak sírt. Ekkor ismerkedett meg Peterrel,aki a fényt jelentette neki az alagút végén,végül kiderült,hogy egy elmebeteg. Amikor Anna lelkileg felépült, megszületett Ali. A szülei mindentől féltették,sosem mehetett fel magas helyekre. ( Zoey le ugrott a tetőről)

Ezután megszületett Layla is,azután Andy.

Nagyon sok volt a vita köztük,Peter a drogok hatására többször is megakarta ölni a gyerekeit. Végül a férfi teljesen megbolondult és meghalt. Anna annyira mély depresszióba esett ennek hatására,hogy lassacskán ő is kezdett bekattanni. Végül kiderült,hogy megint terhes,de nem érdekelte,nem akarta megtartani a gyereket. Terhesen is ivott,cigizett. Amikor Ryan megszületett,az orvosok rácsodálkoztak,hogy mégis teljesen egézséges. Ámde,Anna szó szerint félt Ryan-től,amit a kislány erősen meg is érzett. Senki sem tudta miért. Végül rá pár napra Anna elment,elhagyta az országot,gyermekeit nővérére bízta.

Anna nővére,Tabitha évekig nevelte a gyerekeket,majd egy autóbaleset következtében meghalt. Alinak ekkor kelett magához vennie a testvéreit.